ПРОЕКТИ

Ви ги претставуваме проектите кои ЦЕА ги има организирано, спроведено и во кои има учествувано во соработка со голем број организации и институции.

 
 
 
 

cea-journal

 

Колку нè чини Македонија

Колку нè чини Македонија

 

Kalkulator-licna-inflacija

Калкулатор за лична инфлација

 

open-budget

 

graganski-budget