Граѓанската асоцијација „МОСТ“, Асоцијацијата за демократски иницијативи – Гостивар, Центарот за економски анализи, Првата детска амбасада во светот „Меѓаши“ и Младинскиот културен центар – Битола, од декември 2015 започнаа со сеопфатно набљудување на периодот пред распишувањето на предвремените парламентарни избори. Имплементацијaта на проектот беше најавена на прес-конференција одржана на 11 декември 2015 г.

20160217_112016

 

За повеќе информации: СООПШТЕНИЕ ЗА МЕДИУМИ