Центарот за економски анализи (ЦЕА) во партнерство со Иницијатива за развој и инклузија на заедниците ( ИРИЗ) во рамките на проектот “Политики за претприемништво за надминување на другоста кај Ромите во РМ” организираше конференција на 24.01.2016.

На конференцијата беа презентирани наодите од спроведувањето на проектот, како и искуствата од други земји.

Презентациите од настанот

Презентација Алберт Мемети – Искуствата од проектот РЕДИ

Презентација Весна Гарванлиева Андонова – Претприемништво за надминување на другоста

Презентација Дениз Селмани – Наоди од истражувањето

16357264_10212263657575506_783278161_o 16442966_10154818017850734_1130451389_o 16466382_10154818017945734_1271824520_o 16466711_10154818018150734_1649427820_o 16491219_10154818018460734_478802092_o 16491619_10154818018620734_1660336122_o 16491666_10154818018465734_13476467_o