Центарот за економски анализи ја споделува изјавата на Директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска изнесена на „Првата меѓународна контролинг конференција”.

Официјално објавената изјава на Директорката на УЈП можете да ја проследите на следниот линк.