Излезе книгата Multy-level finance and the Euro crisis каде Д-р Марјан Николов, претседател на ЦЕА, придонесува со случајот Македонија. Книгата е издадена од Edward Elgar Publishing. Уредници се Ahmad E., Bordignon M. и Brosio G. Критички осврт на Martinez-Vazguez J.

Повеке информации може да најдете овде или  на следниот  линк