Марјан Николов зборува за “Поволен амбиент за економијата”

По решавањето на спорот за името, Северна Македонија се надева на брз влез во ЕУ. Најголемите предизвици се поврзани со доброто владеење.

Целото интервју е достапно на следниот линк