ddv

Тркалезната маса е форум за конструктивна дебата за прашањето на ДДВ кај физичките лица. Ќе биде претставена и студијата „Физичките лица во системот на ДДВ и владеењето на правото во Македонија. Со посебен осврт и предлог решенија во делот на авторските договори“

На дебатата се поканети Министерот за финансии и Директорката на УЈП.

ddv2

Настанот е од отворен карактер.