На 24ти октомври во просториите на салата на Советот на град Скопје се одржа промоција на публикацијата “Политички консензус за економската иднина на Република Македонија“ од авторите д-р Марјан Николов, д-р Борче Треновски, м-р Христијан Ристески и Љубица Ристовска. Промотори а воедно и рецензенти беа господинот Стојан Андов и проф. д-р Гордана Сиљановска- Давкова, додека модератор беше д-р Сашо Арсов.

Публикација 

Промоција

Транскрипт