Центарот за економски анализи (ЦЕА), Федерацијата на фармерите на Република Македонија (ФФРМ) и Центарот за иновации, со поддршка на од АгБиз програмата на УСАИД, организираат конференција за „Кредитирање во земјоделството – состојби и перспективи“ што ќе се одржи во Скопје на 9ти Април 2013, вo Хотел Континентал

Покана

Агенда